ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΖΗΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Συνέδριο. ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 17-18 / 3/2012, ΤΟΠΟΣ: ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ «N.LOUROS» ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, «Πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις στην εξωσωματική γονιμοποίηση"

ΟΜΙΛΙΑ : 'Ο θαυμαστός μικρόκοσμος του ενδομητρίου' (15-5-2015) ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ 'ΜΗΤΕΡΑ' 

 

                                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φέτος συπληρώνονται 15 χρόνια από την στιγμή που επέστρεψα από το Ηνωμένο Βασίλειο και ξεκίνησα να ασκώ τη ειδικότητα της Μαιευτικής & Γυναικολογίας . Μέσα από αυτές τις γραμμές θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες εσάς που μου δείξατε τόση εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. 

Έξετάστηκαν περί τις 8000 γυναίκες στο ιατρείο της Αθήνας 

Έξετάστηκαν περί τις 6000 γυναίκες στο ιατρείο Λ.Αιδηψου

Φέραμε στον κόσμο 750 υγιή μωράκια 

Έγιναν πάνω από 15000 μαιευτικά και γυναικολογικά υπερηχογραφήματα.

Έγιναν περί τα 1000 μεγάλα και μικρά γυναικολογικά χειρουργεία στην πλειοψηφία τους ενδοσκοπικά (λαπαροσκοπικά & υστεροσκοπικά) Genesis Αθηνών (1999-2005 ) & ΜΗΤΕΡΑ Μαευτική & Γυναικολογική Κλινική μέχρι σήμερα.

3500 ωοληψίες και 2000 εμβρυομεταφορές στα κέντρα IVF (Genesis Αθηνών 1999-2005) & ΜΗΤΕΡΑ (2006-έως σήμερα)

 

Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο απαράμμιλο ζήλο να προσφέρω το ίδιο και αν είναι δυνατόν υψηλότερο επίπεδο υοηρεσίες υγείας στο νέο κορίτσι,  στην μέλλουσα μητέρα , στην γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει ένα παιδί , στην μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα . Ταυτόχρονα με την ίδια ανθρώπινη σχέση που διέπει την επικοινωνία μας όλα αυτά τα χρόνια .

Θερμά ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς                                                 Αθήνα ,  31/5/2015

Με τιμή 

Παν.Καραντζής MD DRCOG PhD

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών 

Ιατρός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής 

 

1-4-2016   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 19-20/3/2016 πραγματοποιήιηκε στους χώρους του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ και το αμφιθέτρο 'ΛΟΥΡΟΣ' διημερίδα με θέμα 'Νεότερες εξελίξεις στην υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εμβρυολογία' που διοργάνωσαν τα στελέχη της Μονάδος Εξωσωματικής του ΜΗΤΕΡΑ με συμμετοχή έγκριτων συναδέλφων συγκεκριμένα από την Αγγλία και την Ιταλία . Ο ιατρός Παν.Καραντζής ομίλησε την πρώτη ημέρα της διημερίδας με θέμα:'ο διάλογος εμβρύου - ενδομητρίου το κλειδί στην υπογονιμότητα' .